Gjuhe / Përzgjedhës vend

 • Shqipëria
 • Andorra
 • Austria
 • Belgjika
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Bullgaria
 • Republika Çeke
 • Danimarka
 • Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Estonia
 • Bjellorusia
 • Finlanda
 • Franca
 • Greqia
 • Holandë
 • Kroacia
 • Islanda
 • Republika e Irlandës
 • Polonia
 • Letonia
 • Lihtenshtajni
 • Lituania
 • Luksemburgu
 • Republika e Maqedonisë
 • Hungaria
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Gjermania
 • Norvegjia
 • Italia
 • Portugalia
 • Rumania
 • San Marino
 • Spanja
 • Zvicra
 • Suedia
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Sllovenia
 • Ukraina
 • Vatikani
 • Ishujt Aland<br/><hr />Finlanda
 • Transnistria<br/><hr />Moldavia
 • Ishujt Faroe<br/><hr />Danimarka
 • Gjibraltari<br/><hr />Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Guernsey<br/><hr />Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Xhersi<br/><hr />Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Kosova
 • Ishulli i Man<br/><hr />Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Sealand
 • Seborga
 • Azerbajxhani
 • Gjeorgjia
 • Kazakistani
 • Rusia
 • Turqia
 • Abkhazia<br/><hr />Gjeorgjia
 • Qiproja
 • Qiproja Veriore<br/><hr />Qiproja
 • Osetia jugore<br/><hr />Gjeorgjia
 • Nagorni Karabah<br/><hr />Azerbajxhani
 • Armenia
 • Skocia<br/><hr />Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Uellsi<br/><hr /> Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Friesland<br/><hr />Holandë
 • Baskia<br/><hr />Spanja
 • Galicia<br/><hr />Spanja
 • Katalonia<br/><hr /> Spanja
 • Gjuha esperanto

Faqet e përkthyer plotësisht

 • Austria
 • />Bullgaria
 • Republika Çeke
 • Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Franca
 • Lihtenshtajni
 • Hungaria
 • Moldavia
 • Monako
 • Gjermania
 • Italia
 • Rumania
 • San Marino
 • Zvicra
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Vatikani
 • Transnistria<br/><hr />Moldavia
 • Gjibraltari<br/><hr />Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Guernsey<br/><hr />Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Xhersi<br/><hr />Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Sealand
 • Seborga
 • Rusia
 • Gjuha esperanto

Faqja e re e internetit për gjuhën e përbashkët evropiane është kompletuar,
e disponueshme këtu:

eubabel.eu

eubabel.eu


Kosova

Gjuha e Përbashkët Evropiane
ZhvillimZhvilluesit:

Hungaria (HU) Andrea Kőrös Ndihmoi për të filluar...
Hungaria (HU) Norbi Nagy zhvillimin e internetit
Hungaria (HU) Dr. Kornél Fazekas përkthimi në anglisht Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut Gjibraltari Guernsey Xhersi Sealand
Hungaria (HU) Julika Richter përkthim italishtja Italia San Marino Seborga Vatikani
Hungaria (HU) "Csicsky" përkthim sllovakishtja Sllovakia
Hungaria (HU) "Csicsky" përkthim Çekisht Republika Çeke
Hungaria (HU) Dr. Ferenc Csernai përkthim serbishtja Serbia
Hungaria (HU) Zsuzsanna Szűcs përkthim frëngjishtja Franca Monako
Hungaria (HU) Margareta Cs. përkthim rumun Rumania Moldavia Transnistria
Hungaria (HU) Dénes Papp përkthim gjermanishtja Gjermania Austria Lihtenshtajni Zvicra
Hungaria (HU) Eszter J. përkthimi në anglisht Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut Gjibraltari Guernsey Xhersi Sealand
Hungaria Margareta Cs. përkthimi në anglisht Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut Gjibraltari Guernsey Xhersi Sealand
Hungaria (HU) Dóra Boruzs përkthim italishtja Italia San Marino Seborga Vatikani
Hungaria Laura përkthim frëngjishtja Franca Monako
Hungaria (HU) Tatyana Belogub përkthim rusisht Rusia
Hungaria (HU) Béla Incze përkthim rusisht Rusia
Hungaria (HU) Dóra Boruzs përkthim rusisht Rusia
Bullgarisht (BG) Кристиян Колев
Kristian Kolev
përkthimi në Bullgarisht Bullgaria
Italia (IT) Giancarlo Rinaldo përkthim esperanto Gjuha esperanto


Bibliografia, përdorimi i saj:

- Hartat: Wikipedia,  Harta e Google
- Datat e vendeve, flamuj: Wikipedia
- Përkthime të shkurtra: Google,  Manx,  Faroese
Gjuhe / Përzgjedhës vend:


 • Shqipëria
 • Andorra
 • Austria
 • Belgjika
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Bullgaria
 • Republika Çeke
 • Danimarka
 • Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Estonia
 • Bjellorusia
 • Finlanda
 • Franca
 • Greqia
 • Holandë
 • Kroacia
 • Islanda
 • Republika e Irlandës
 • Polonia
 • Letonia
 • Lihtenshtajni
 • Lituania
 • Luksemburgu
 • Republika e Maqedonisë
 • Hungaria
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Gjermania
 • Norvegjia
 • Italia
 • Portugalia
 • Rumania
 • San Marino
 • Spanja
 • Zvicra
 • Suedia
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Sllovenia
 • Ukraina
 • Vatikani
 • Ishujt Aland<br/><hr>Finlanda
 • Transnistria<br/><hr>Moldavia
 • Ishujt Faroe<br/><hr>Danimarka
 • Gjibraltari<br/><hr>Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Guernsey<br/><hr>Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Xhersi<br/><hr>Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Kosova
 • Ishulli i Man<br/><hr>Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Sealand
 • Seborga
 • Azerbajxhani
 • Gjeorgjia
 • Kazakistani
 • Rusia
 • Turqia
 • Abkhazia<br/><hr>Gjeorgjia
 • Qiproja
 • Qiproja Veriore<br/><hr>Qiproja
 • Osetia jugore<br/><hr>Gjeorgjia
 • Nagorni Karabah<br/><hr>Azerbajxhani
 • Armenia
 • Skocia<br/><hr>Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Uellsi<br/><hr> Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Friesland<br/><hr>Holandë
 • Baskia<br/><hr>Spanja
 • Galicia<br/><hr>Spanja
 • Katalonia<br/><hr> Spanja
 • Gjuha esperanto


Faqet e përkthyer plotësisht

eu-babel.eu Zgjedh