Kosova

Gjuha e Përbashkët EvropianeFaqet e përkthyer plotësisht


 • Austria
 • />Bullgaria
 • Republika Çeke
 • Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Franca
 • Lihtenshtajni
 • Hungaria
 • Moldavia
 • Monako
 • Gjermania
 • Italia
 • Rumania
 • San Marino
 • Zvicra
 • Serbia
 • Sllovakia
 • Vatikani
 • Transnistria<br/><hr />Moldavia
 • Gjibraltari<br/><hr />Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Guernsey<br/><hr />Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Xhersi<br/><hr />Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut
 • Sealand
 • Seborga
 • Rusia
 • Gjuha esperanto
Faqja e re e internetit për gjuhën e përbashkët evropiane është kompletuar,
e disponueshme këtu:

eubabel.eu

eubabel.eu