Јазик / селектор земја

 • Албанија
 • Андора
 • Австрија
 • Белгија
 • Босна и Херцеговина
 • Бугарија
 • Чешка
 • Данска
 • Обединето Кралство
 • Естонија
 • Белорусија
 • Финска
 • Франција
 • Грција
 • Холандија
 • Хрватска
 • Исланд
 • Ирска
 • Полска
 • Латвија
 • Лихтенштајн
 • Литванија
 • Луксембург
 • Македонија
 • Унгарија
 • Малта
 • Молдавија
 • Монако
 • Црна Гора
 • Германија
 • Норвешка
 • Италија
 • Португалија
 • Романија
 • Сан Марино
 • Шпанија
 • Швајцарија
 • Шведска
 • Србија
 • Словачка
 • Словенија
 • Украина
 • Ватикан
 • Оланд<br/><hr />Финска
 • Приднестровие<br/><hr />Молдавија
 • Фарски Острови<br/><hr />Данска
 • Гибралтар<br/><hr />Обединето Кралство
 • Гернзи<br/><hr />Обединето Кралство
 • Џерси<br/><hr />Обединето Кралство
 • Република Косово
 • Ман (остров)<br/><hr />Обединето Кралство
 • Силенд
 • Себорга
 • Азербејџан
 • Грузија
 • Казахстан
 • Русија
 • Турција
 • Апхазија<br/><hr />Грузија
 • Кипар
 • Турска Република Северен Кипар<br/><hr />Кипар
 • Јужна Осетија<br/><hr />Грузија
 • Нагорно-Карабах<br/><hr />Азербејџан
 • Ерменија
 • Шкотска<br/><hr />Обединето Кралство
 • Велс<br/><hr /> Обединето Кралство
 • Фризија<br/><hr />Холандија
 • Баскија<br/><hr />Шпанија
 • Галиција<br/><hr />Шпанија
 • Каталонија<br/><hr /> Шпанија
 • Есперантоски јазик
Македонија

Заједнички Европски ЈезикЦелосно Преведени Страници


 • Австрија
 • />Бугарија
 • Чешка
 • Обединето Кралство
 • Франција
 • Лихтенштајн
 • Унгарија
 • Молдавија
 • Монако
 • Германија
 • Италија
 • Романија
 • Сан Марино
 • Швајцарија
 • Србија
 • Словачка
 • Ватикан
 • Приднестровие<br/><hr />Молдавија
 • Гибралтар<br/><hr />Обединето Кралство
 • Гернзи<br/><hr />Обединето Кралство
 • Џерси<br/><hr />Обединето Кралство
 • Силенд
 • Себорга
 • Русија
 • Есперантоски јазик
Новата веб-страница за Заедничкиот европски јазик е завршена,
достапна овде:

eubabel.eu

eubabel.euЈазик / селектор земја:


 • Албанија
 • Андора
 • Австрија
 • Белгија
 • Босна и Херцеговина
 • Бугарија
 • Чешка
 • Данска
 • Обединето Кралство
 • Естонија
 • Белорусија
 • Финска
 • Франција
 • Грција
 • Холандија
 • Хрватска
 • Исланд
 • Ирска
 • Полска
 • Латвија
 • Лихтенштајн
 • Литванија
 • Луксембург
 • Македонија
 • Унгарија
 • Малта
 • Молдавија
 • Монако
 • Црна Гора
 • Германија
 • Норвешка
 • Италија
 • Португалија
 • Романија
 • Сан Марино
 • Шпанија
 • Швајцарија
 • Шведска
 • Србија
 • Словачка
 • Словенија
 • Украина
 • Ватикан
 • Оланд<br/><hr>Финска
 • Приднестровие<br/><hr>Молдавија
 • Фарски Острови<br/><hr>Данска
 • Гибралтар<br/><hr>Обединето Кралство
 • Гернзи<br/><hr>Обединето Кралство
 • Џерси<br/><hr>Обединето Кралство
 • Република Косово
 • Ман (остров)<br/><hr>Обединето Кралство
 • Силенд
 • Себорга
 • Азербејџан
 • Грузија
 • Казахстан
 • Русија
 • Турција
 • Апхазија<br/><hr>Грузија
 • Кипар
 • Турска Република Северен Кипар<br/><hr>Кипар
 • Јужна Осетија<br/><hr>Грузија
 • Нагорно-Карабах<br/><hr>Азербејџан
 • Ерменија
 • Шкотска<br/><hr>Обединето Кралство
 • Велс<br/><hr> Обединето Кралство
 • Фризија<br/><hr>Холандија
 • Баскија<br/><hr>Шпанија
 • Галиција<br/><hr>Шпанија
 • Каталонија<br/><hr> Шпанија
 • Есперантоски јазик